Profil af Møldrup kro

Møldrup Kro var en af de første bygninger, der blev bygget, efter stationen der blev anlagt i 1893 på en åben og flad mark. Bygherren var den fremsynede købmand Anders Christian Schaltz i Tostrup.

Byen opstod omkring stationen, der blev anlagt i 1893 på en åben og flad mark, som det på den tid var praksis. Historien fortæller, at den øde placering også blev valgt for at undgå, at de unge karle på gårdene i området omkring den daværende hovedby Tostrup skulle ’hænge ud’ på stationen – ligesom man var nervøs for at køernes ydeevne blev negativt påvirket af damplokomotivets larm!

I byens godt 100 års eksistens har kroen altid været et af byens mest besøgte samlingssteder.
Vi har haft fornøjelsen at opleve flere årtier på kroen. I gode og dårlige tider og med den udvikling livet i byen har haft.

PR 1. SEPT: 2018 HAR VI LUKKET MØLDRUP KRO. VI HAR SOLGT TIL PER SCHACK DER VIL BRUGE KROEN TIL UDLEJNING. VI TAKKER FOR RIGTIG MANGE GODE ÅR PÅ KROEN. DET BLEV TIL 29 ÅR IALT IGENNEM DE SIDSTE 42 ÅR.

AF HJERTET TAK.

​Venlig hilsen

Anny og Gunnar​​

Åbningstider

Grillbaren/ kroen er lukket pr. 1 sept. 2018. Vi takker for mange gode år med grillen/kroen.                                   Værelsesudlejning er lukket.

Møldrup kro 

​Jernbanegade 14 

9632 Møldrup

Tlf.: 86 69 11 67

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find kroen her

Møldrup Kro

Jernbanegade 14
9632 Møldrup